Siivouspalvelut Remulus on perustettu vuonna 2005.

Aikaisemmin toimimme nimellä Tmi Remulus. Vuoden 2020 huhtikuusta alkaen olemme toimineet nimellä Remulus Oy, jolloin myös Y-tunnuksemme muuttui, sillä eriytimme maatila- ja hevospuolen kokonaan pois siivoustoiminnasta. Näin saamme palveltua entistä tarkemmin ja henkilökohtaisemmin siivouspalvelujen asiakkaitamme. Olemme vakavarainen, yksityinen siivousalan yritys, jolla on kaikki luottoluokitukset kunnossa, ei veroja tms maksamatta ja pysyvä sekä osaava henkilökunta työssä. Toimimme noin 80 km säteellä Huittisista.

Olemme erikoistuneet kauppojen sekä lihatiskien siivoukseen. Lisäksi teemme siivouksia myös elintarviketeollisuudelle.

Meillä on tarvittavat ja laadukkaat aineet sekä kalusto, jotta työt on mahdollista suorittaa kunnolla sekä hygieenisesti. Teemme mm. matalapainepesuja elintarviketeollisuudelle. Lisäksi suoritamme ikkunoiden pesuja sekä lattioiden vahauksia tilattaessa. Näihinkin löytyy tarvittava kalusto omasta takaa.

Osaava henkilöstö

Palveluksessamme on 13 työntekijää. Suurimmalla osalla heistä on joko alan koulutus tai pitempi työkokemus. Myös hygieniapassit löytyvät. Lähes jokaisen työntekijän suomen kielen taito on hyvä.

Meille on myös tärkeää, että työntekijämme ovat ystävällisiä ja ehdottoman rehellisiä. Noudatamme PAM, kiinteistöalan työehtosopimusta.

Asiakasta kuunnellen

Tyytyväisiä asiakkaitamme

K-Supermarket Lautturi
Säästömarket Huittinen ja Häijää
Gasum
S-market Huittinen
ABC Huittinen
K-Supermarket Torikeskus
S-market Kokemäki
ABC Kiikoinen
S-market Harjavalta

Palvelumme on aina asiakaskohtaista. Kokemus siivouksesta sekä aito maalaisjärjen käyttö takaavat palvelumme laadun. Olemme myös valmiita joustamaan ja tarvittaessa lisäsiivousta pystymme vastaamaan siihen hyvinkin nopeasti. Meidän kanssamme on asioiden hoito aina helppoa, sillä pienenä toimijana meillä ei ole byrokratia tai useampi päättäjä hidasteena. Emme käytä siivouksessa alihankkijana muita firmoja.

Kuulumme Luotettava Kumppani ohjelmaan.

Meillä on useita pitkäaikaisia asiakkaita ja monia palanneita asiakkaita. Tämä kertookin hyvin meidän työmme jäljestä sekä laadusta.